Viborg Idrætsråd og Viborg Elite har det seneste halve år støttet talentudviklingen i FK Viborg. Projektansvarlig Rasmus Hjorth fortæller her om forløbet og giver sin anbefaling til hvordan andre kommuner let og elegant kan bidrage til udviklingen i de lokale klubber.

“Alle kommuner er enige om, at vi skal have mere fokus på proces og udvikling fremfor resultater, og det her værktøj, det er bare meget elegant i den her sammenhæng, og jeg kunne sagtens se andre kommuner kunne have gavn af det her også”

Hør her projektansvarlig fra Viborg Idrætsråd og Viborg Elite, Rasmus Hjorth fortælle om forløbet og de fordele platformen har ført med sig i kommunes samarbejde med FK Viborg.

Ønsker du at blive mere involveret i din egen udvikling og opnå endnu større ejerskab? Ønsker du at analysere dine egne præstationer i et videoværktøj, se løbende feedback fra træner – og bruge samme fremgangsmåde som fx i FCK og Lyngby? Sådan lød ordene da Viborg Elite i midten af august 2017 inviterede til stormøde i Viborg.

Her var trænere, spillere og forældre fra FK Viborg og Team Viborg inviteret ind for at høre om pilotprojektet “Større ejerskab med selvanalyse og feedback”. Et projekt som i foråret 2017 blev søsat efter, at Viborg Idrætsråd tog kontakt til eye4TALENT.

Projektet gik på tværs af flere hold, drenge som piger, med stor succes.  Derfor havde stormødet i Viborg også til formål at give flere af Viborgs medlemmer mulighed for at få indblik i mulighederne med eye4TALENT og Player Universe. I skrivende stund er endnu flere trænere og spillere i gang med at blive oprettet på Viborgs helt egen Talentudviklingsplatform.

Hør også hvad U13 træner Rasmus Petersen og to af hans spillere Christian og Noah siger omkring deres arbejde med Player Universe og den øgede mulighed for individuel feedback.

Vil du høre mere om eye4TALENT og mulighederne vi tilbyder, så kontakt os på info@eye4talent.com eller kontakt os direkte telefon på 40983912.